swoosh

ALLE GOEDS VOOR 2020

09-01-2020
Op 1 januari stapten we niet alleen over de drempel van het nieuwe jaar, maar kregen we er en passant een compleet nieuw decennium bij cadeau.

 De twintiger jaren zijn aangebroken. Jaren die in de vorige eeuw 'the roaring twenties' werden genoemd. Het zou ons niet verbazen als ook in deze eeuw roerige jaren in het verschiet liggen. Maar roerig kan natuurlijk ook heel positief worden uitgelegd. Het staat immers voor beweging!
En laten 'positief' en 'beweging' nou net twee van onze kernwaarden zijn. Als we daar de andere twee: 'verbondenheid' en 'passie' aan toevoegen, lijken we er helemaal klaar voor te zijn om de uitdagingen de komende jaren aan te gaan. Een decennium waarin onze schoolverlaters zullen uitgroeien tot jong volwassenen en onze huidige kleuters de puberteit bereiken. En welke ontwikkelingen staan er te wachten voor het onderwijs zelf? De toekomst van de 'roaring twenties' zal het allemaal uitwijzen...
Maar zo snel gaat het gelukkig nou ook weer niet. Eerst dus maar even een pas op de plaats en zoveel mogelijk gaan genieten van het jaar dat voor ons ligt.
Wij wensen u daarom alle gezondheid, geluk en gezelligheid voor 2020! Laten we er - wat school betreft - samen iets moois van gaan maken.
Neem contact op